
Deze pasta is binnen no time klaar en ideaal als je geen zin hebt om te koken maar toch gezond wilt eten! De groentes uit het recept kan je gemakkelijk vervangen voor what ever groentes je nog in de koelkast hebt liggen.
Nodig voor 2 grote porties
- 1 courgette spiraal gesneden tot courgetti
- 4 snijbieten
- Een half bakje/100 gram champignons
- 1 ui
- 2 tenen knoflook
- Handvol/75 gram asperge tips
- Pasta: ik gebruikte een mix van volkoren en linzen pasta
- 1 theelepel paprika poeder
- 3 eetlepels edelgistvlokken
- 2 eetlepels tahin
- Scheut havermelk
- Peper en zout na smaak
- Olijfolie
Doen
- Zet een pan op het vuur en doe hier een scheut olijfolie in
- Snij ondertussen de ui fijn en doe deze in de pan
- Pers de knoflook en doe deze ook in de pan
- Kook ondertussen de pasta volgens de instructies op de verpakking
- Was en snij de andere groentes en doe ze ook in de pan
- Wanneer de groentes beet gaar zijn, voeg je een scheur havermelk, paprika poeder, edelgist vlokken, tahin en peper en zout toe
- Laat nog even pruttelen tot de groentes gaar zijn
- Giet de pasta af en doe bij de groentes
- Mix goed
- Eetsmakelijk!